Är det bara jag som fascineras över att det fortfarande tycks bära sig med alla spammejl man ständigt bombarderas med?! Framförallt med tanke den urusla standard de allra flesta håller, är det för mig en gåta att det faktiskt finns folk som går på dem.
För det måste ju folk göra, eftersom dessa enerverande mejl fortsätter att komma. Detta trots alla gånger man får höra om att man inte ska klicka på okända länkar, lämna ut personliga uppgifter eller logga in med bank-ID på uppmaning av någon annan.
I perioder formligen drunknar jag i spammejl, men jag brukar aldrig ha några som helst problem att skilja ut vilka mejl jag ska lite på och vilka jag sonika kan blockera och förflytta till spamfiltret. De allra flesta måste man nog vara smått IQ-befriad för att faktiskt gå på, hur lockande det än är med mirakelkurer för att gå ner i vikt, få större penis eller göra sig en rejäl hacka bara man lämnar ut sina kontouppgifter och personnummer.
Jag kan erkänna att när dessa mejl började dyka upp – på den tiden internet fortfarande var ett relativt nytt påfund – ibland inte alltid förstod att vissa mejl var lurendrejeri. Men idag kan det knappast förbigått någon, känns det som.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: