Din tankesmedja i etern

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

En tankfull person med många åsikter som jobbar statligt om dagarna och skriver och jobbar med film på nätterna. Stor passion för foto, film, resor och mat/matlagning.

Kompasskurs är en privat blogg som drivs av mig, Tobias Lindqvist. Den speglar min vardag och mina åsikter och har ingenting att med att göra vad min arbetsgivare, Vänsterpartiet eller andra organisationer/företag med anknytning till mig står för.

Jag har alltid tyckt om att skriva och att dela med mig av erfarenhet, kunskaper och åsikter. Det kändes därför helt naturligt att börja blogga när bloggande slog igenom i början av milleniet.

Bloggen är väldigt mångsidig och jag vill hävda att de allra flesta i någon utsträckning hittar inlägg som berör just dem.

Man får gärna kontakta mig om man har frågor, funderingar eller tänker på något helt annat som har med bloggen att göra. Jag nås på kontakt@telia.com,  070-114 98 35 eller kontaktformuläret längst ner på denna sida.

%d bloggare gillar detta: