Det är inte helt lätt när nya system införs, det tar ett tag innan man lär sig hur allt fungerar. Oavsett om det är nya datasystem eller om man övergår från papyrusrullar till böcker. Jag kan känna igen mig i känslan när man sitter där på jobbet och inte får saker och ting att fungera. Och jag är uppenbarligen inte ensam, så här har tydligen människan varit i alla tider – även för 1000 år sedan. 😁

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d