Detta inlägg är skrivet i samarbete med Trinity Reklam – profilkläder till Sveriges bästa priser.

Det gäller att vara om sig och kring sig som egenföretagare, det är mycket att tänka på såväl juridiskt som ekonomiskt och praktiskt. För vissa typer av verksamheter krävs tillstånd från olika håll, sedan ska man hålla koll på redovisning och skaffa underleverantörer av olika slag. Allt är inte helt lätt, själv sökte jag länge efter en underleverantör av trycksaker innan jag hittade ett tryckeri jag var nöjd med. Nu beställer jag frekvent diverse trycksaker som kuvert, julkort och en del annat från tryckeriet. Det gäller att kunna marknadsföra sig och att synas så mycket som möjligt. Själv ser jag till att skicka med lite reklamprylar med mina fakturor till exempel, sen blir det några reklamutskick varje år för att kunderna inte ska glömma att man existerar. Jag brukar skicka julkort till mina kunder, vilket brukar vara väldigt uppskattat till exempel.
Men så kommer nästa sak man ska ha koll på, inte minst om man driver ett aningen större företag – nämligen profilkläder. Det gäller liksom att synas, att visa var man kommer ifrån vid kundbesök, i en butik eller vid andra kontakter med sina kunder. Jag tänker att det gäller att se proffsig ut. Själv kär jag med företagslogga på bilen när jag är ute i tjänsten och har man profilkläder i det, ser det liksom extra proffsigt ut. Driver du dessutom någon form av butik eller liknande, är det kanske på sin plats att fundera på just profilkläder så att det ser extra enhetligt ut?

Nu har jag ramlat in på Trinity Reklam, som säljer bland annat profilkläder till Sveriges bästa priser. Här kan du beställa enkelt och smidigt företagets egna kollektion av profilkläder till Sveriges bästa priser, av ett tryckeri med lång erfarenhet och mycket kunnande. Välj plaggen du vill ha, färger och material och gör sedan valet om du vill ha köpet med eller utan tryck eller brodyr av logotyp, reklamtext eller bildmotiv. Budskapet eller varumärket på kläderna blir personligt för bäraren, som också visar upp reklamen för mottagaren vid varje personligt möte. Profilreklam med kläder är långsiktigt, effektivt, hållbart och smart. I butiken hos Trinity Reklam hittar du ett stort sortiment av reklamkläder som passar alla behov och smaker. Man erbjuder både profilkläder och arbetskläder i moderna passformer och de olika valen går att få med väldigt många typer av tryck och på alla typer av plagg.
Ja, ni märker att det är en klockren butik för oss företagare, eller hur?! Det gäller att välja sina underleverantörer med omsorg, alltifrån tryckeri, postförmedling och bredband till profilkläder och reklamprodukter. Och det är många detaljer att ha koll på och tänka på som företagare för att synas så effektivt som möjligt. Själv ser jag till att ha företagslogga på bilen när jag är ute på uppdrag, ha lite reklamprylar hemma att dela ut vid behov eller när jag skickar mina fakturor. och med snygga profilkläder ger man ett väldigt proffsigt intryck som företagare.

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d