Som statist är det inte alltid man syns särskilt mycket i slutprodukten av en film, ibland ser man sig själv svischa förbi enkom på grund av att man vet att man är på en viss position i scenen. Men någon gång då och då kommer produktioner där man syns lite mer. På sistone är det inte mer än två reklamfilmer där jag syns väldigt väl, vilket är jättekul. Äntligen kan man visa upp att “detta är vad jag gör när jag är på filminspelning”. 😁

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

1 kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: