Hej,

Jag får verkligen be om ursäkt för det inträffade, jag blev förvånad då jag fick ditt brev eftersom jag inte hört om denna incident.

Idag har jag varit i kontakt med berörd personal och din berättelse stämmer, däremot var det inte vår personal som tillkallade vakten utan tvärtom, det var vakten som ställde en fråga till barpersonalen om vad denne tyckte om ditt beteende.

Enligt personalen hade de svarat vakten att du hade ett ”mysko” beteende men inte störande, Det var vakten helt ensam som beslutade att polis skulle tillkallas men eftersom vi anlitat detta vaktbolag så tar vi naturligtvis också på oss en del av skulden.

Vår personal blev också förvånade när de fick höra att vakten tillkallat polis. Jag håller helt med dig om att det var omdömeslöst av vakten att tillkalla polis utan att ha tilltalat dig.Jag har varit i kontakt med vaktchefen och han kommer ta tag i detta och återkomma både till oss och dig med en förklaring.

Vi ber återigen om ursäkt för det inträffade, hoppas att du godtar denna ursäkt och att vi får se dig som gäst på vår restaurang igen.

Ring mig gärna på ytterligare information på 070-5X XXX XX.

Med vänlig hälsning,
(…)

Så löd svaret från Krögers, som kom med posten idag. Känns lite som att det hela blir märkligare och märkligare. Jag ingen anledning att tro annat än att det Krögers skriver är sant och med andra ord är det då vakten som själv som tagit beslutet att tillkalla polis. Och visst är det otroligt märkligt att man inte pratat överhuvudtaget med mig innan polis tillkallats?!
Min egen gissning är ju att det som barpersonalen betecknat som ”mysko” är resultatet av min medicin i kombination med lite alkohol. Medicinen är absolut inte farlig att kombinera med alkohol, men däremot ser jag mer påverkad ut än vad jag faktiskt är. Och det är med största sannolikhet det man sett – och också hade fått reda på om man pratat med mig innan man ringde polisen.

För det borde ju faktiskt vara normal rutin att man faktiskt pratar med vederbörande lite innan man tar ett så pass drastiskt beslut. Hade jag däremot varit stökig hade det varit något helt annat om man ringt polisen direkt. Nu var ju inte fallet så och jag blev ju förstås rejält brydd när vakten kom och plockade ut mig – dessutom efter att jag bara varit på Krögers runt en halvtimme. Det vill säga väldigt, väldigt lösa grunder…
Så i alla fall för tillfället är Krögers ursäkt godtagen, nu väntar jag med stor spänning på vad vaktbolaget har att säga till sitt försvar. Efter det får man väl ta ställning till om man tänker återvända till Krögers eller inte… 😊

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: