Sakta men säkert börjar jag komma in i det där med att jobba kontorstider. Framförallt när det kommer till fredagsmys och söndagsångest. För det är verkligen något speciellt att gå till jobbet fredag morgon kontra hur måendet är söndag kväll. Alla andra därute med kontorstider håller garanterat med mig, eller hur?!
Denna vecka har jag utnyttjat möjligheten att jobba hemifrån väldigt mycket, så det har faktiskt känts relativt lätt att jobba. Till en början var det bara tänkt att jobba hemma onsdag och torsdag, men i morse lyckades jag med bravaden att glömma jobbdatorn hemma – något jag inte kom på förrän jag gick in genom dörrarna på jobbet. Så det var bara att vända och åka hem igen, för jobba utan en dator en total omöjlighet för min del. Men istället för att åka tillbaka till jobbet igen, satte jag mig hemma vid matbordet och jobbade istället. Även om det är kul att åka tunnelbana så finns det faktiskt vissa gränser. Åka fram och tillbaka mellan Bagarmossen och Solna är inte det roligaste man vill ägna sin förmiddag åt.
Men jag måste erkänna att jag kände mig väldigt dum när jag kom till jobbet och insåg att jag glömt datorn hemma. Framförallt när den stod snyggt och prydligt hoppackad i sin väska i hallen för att jag inte skulle glömma den.

Två filminspelningar har det iallafall hunnits med den här veckan, förutom att jobba hemifrån. Så nu får ni hålla koll efter mig igen i reklamavbrotten framöver! 😜
Det har ju varit lite halvdant med filmroller senaste månaderna, men nu har det börjat komma igång igen. Och det är kul att ha något att göra utöver mitt vanliga jobb. När man är rastlös som jag, vill man gärna ha något att göra utöver vardagsjobbet för att inte tröttna alltför mycket på det jag gör till vardags. Det låter kanske hemskt på nåt vis. Men det har inte med att göra att jag skulle vantrivas på mitt jobb eller ens ogilla det på något sätt. Det som är kul är att variera vardagen emellanåt helt enkelt. Då blir det visst pusslande med jobb hemifrån och lite annat, men det är det värt.

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: