Så här i Coronatider har vårt tålamod ställts på hårda prov, inte minst när det kommer till allt hemarbete och zoommöten med trilskande internetuppkopplingar liksom laggande ljud och bilder. Det är en eggande tanke hur det skulle vara om zoommötet istället var fysiskt, är det ungefär det skulle se ut då? 😂 Jag är så glad att jag själv numera slipper dessa uppkopplade möten och inte behöver jobba hemifrån längre. Jag har till och med ett jobb som inte möjliggör hemarbete överhuvudtaget, utan jag måste vara på plats. Något som är otroligt skönt!

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: