Det går verkligen i perioder hur många roller och filminspelningar man kallas till. Ibland går det veckor och månader utan några erbjudanden, sen får jag plötsligt börja tacka nej till roller för att jag inte får det att gå ihop tidsmässigt.
Senaste tiden har varit lite av en mellanperiod; jag har fått erbjudanden, men inte behövt tacka nej till särskilt många roller. Och på sistone har man också börjat synas lite här och där, vilket ju förstås är kul. Senast är det både Pantamera och SL – med bland annat affischer i tunnelbanan.
Nu återstår en audition för en liten roll på Stadsteatern med premiär i september. Känns verkligen spännande, men också rätt nervöst. Jag har inte stått på en teaterscen sedan jag gick i högstadiet, det vill säga för närmare 30 år sedan. Men mestadels spännande förstås, även om jag inte får rollen så kommer det kännas som en merit att alls komma till audition!

Fram tills jag vet hur det blir med Stadsteatern, delar jag med mig av de två senaste filmerna där jag syns som mest!

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: