Så kom slutligen det besked och jag hoppats på – och som jag lite kaxigt också trott ska komma med tanke på min placering i kön av reserver. Jag har blivit antagen till skrivarlinjen på Folkuniversitetet! Vid första preliminära antagningsbeskedet hade jag reservplats åtta, vilket kanske inte är en superbra placering. Men jag har i rask takt fått en allt bättre placering, allteftersom folk har tackat nej – och sista dagarna har jag legat på plats ett av reserverna. Och det är väl också under de dagarna som min kaxighet vuxit, att jag mer eller mindre räknat med att komma in och bara väntat på det formella beskedet. Ett besked som nu slutligen kommit.

Och jag ser verkligen fram emot den här utbildningen, det ska bli superkul att få bita något så kreativt som ett läsårs studier av litteratur och att få lära sig mer om att skriva. Jag kommer även vara lite friare i mina “arbetstider” än vad jag är på jobbet, vilket förstås medför att jag kan vara aktiv som statist i något större utsträckning. Så med start i slutet av augusti, väntar ett kreativt läsår bestående av skrivande, litteratur och film! Och jag är  taggad.

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: