If black lives want to matter, then black lives get their fucking shit together, study hard, go to work, make their own money instead of depend on welfare, stop lying, get out of prison, and become heroes instead of self-appointed victims for the world to laugh at. That matters!— Alexander Bard (@Bardissimo) June 13, 2020

Minns ni de killar i skolan som för jämnan skulle springa runt och “boxas” skrämmande nära ens ansikte med orden “Luften är fri, luften är fri!”?! Somliga har aldrig vuxit ifrån det beteendet.
En sådan förvuxen pojkvasker är Alexander Bard, som verkar göra i princip vad som helst för att få synas lite i media. Senaste exemplet är den tweet från i lördags (13/6 2020), som också finns i början av det här inlägget. En tweet som gjort att han inte längre får vara med juryn för TV-programmet Talang eller partiet Liberalerna, där han varit medlem sedan i våras. Vilket ju knappast är särskilt konstigt om man ventilerar åsikter som snarare hör hemma hos Sverigedemokraterna än någon annanstans.
Det är ju faktiskt förvånande att Alexander Bard kunnat hänga kvar så länge som han ändå gjort, med tanke på alla “grodor” som slunkit ur hans mun genom åren. Det är en man som är rätt svår att ta på allvar i slutändan, inte minst på grund av hans många gånger osmakliga uttalanden.

Relaterade artiklar

Aftonbladet 1 2
Dagens Nyheter 1
Expressen 1 2 3
Sveriges Radio 1 2
Sveriges Television 1

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: