Så har fotokursen jag gått avslutats. Igår kom jag hem från en avslutningshelg på Sigtuna Folkhögskola. Under de gångna månaderna har det emellanåt varit lite halvsvårt att få tiden att räcka till för kursen. Att plugga på halvfart samtidigt som man jobbar lite drygt heltid är inte alltid helt enkelt tidsmässigt. Och jag har med jämna mellanrum tänkt tanken att försöka gå ner i arbetstid eller rentav hoppa av kursen.
Men det har varit för roligt med kursen för att vilja hoppa av. Och när nu kursen är över känns det som att litet tomrum plötsligt skapats. Det som under det gångna läsåret gjort att man faktiskt tagit sig tid att fota har varit just att man ska komma in med en inlämning varje vecka. Nu försvinner liksom det “kravet” och frågan är väl hur mycket man kommer ta sig tid för det framöver. 
Nu försöker jag febrilt hitta något annat för att slå ihjäl den ytterst lilla fritid jag faktiskt har. 😉 Förhoppningsvis kanske det blir en fortsättning på kursen, hela klassen jag gått i försöker nu bearbeta skolan för att få till en fortsättningskurs från och med i höst. Blir det av, kommer jag givetvis hoppa på men funderar faktiskt på att kolla möjligheten att gå ner lite i arbetstid. 

Utsikten från mitt rum på internatet på Sigtuna Folkshögskola. Foto: Tobias Lindqvist
Utsikten från skolan. Foto: Tobias Lindqvist
På vägen hem, blev det en liten avstickare med fikapaus i ett soldränkt Sigtuna. Foto: Tobias Lindqvist

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: