Det är alltid lika kul när man får roller där man syns lite extra i rutan. Många gånger ser man sig själv svischa förbi någonstans i periferin – och oftast ser man det bara om man vet att man är med i scenen. Men så får man någon enstaka roll, där man syns lite extra. Som nu i Blockets reklam på Youtube. 
Det var en intensiv inspelningsdag, som resulterade i fem filmsnuttar. Jag fick åka racing för första gången – och blev också lätt åksjuk för första gången i livet. Men det var en intressant upplevelse att vara med om i alla fall! 😊

Personligt

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d