Det har blivit lite för mycket skrivande på sistone verkar det som. Trots att jag tyckt att inspirationen inte riktigt varit på topp på senaste tiden, så tycker tydligen kroppen att “det blivit för mycket av det goda”. Tummen på högerhanden har börjat säga ifrån och ömma rätt rejält. Och det är framförallt två moment som den inte riktigt verkar gilla längre; hålla i en penna liksom att skriva SMS. 
Jag har ännu inte låtit undersöka handen, utan tänkte låta det gå några dagar till och se om smärtorna ger med sig av sig själva. Men misstänker att det förmodligen är “SMS-tumme” jag fått eftersom det är just de rörelserna som gör ont.
Nu knatar jag runt med ett “stödbandage” runt handleden och tummen i hopp om att det ska avlasta musklerna och kanske ge lite av en förbättring. Det är just när man får ont som man inser hur mycket man använder vissa kroppsdelar. Jag menar, hur svårt ska det vara att låta bli att använda tummen – även om det är på högerhanden?! Försök själva, så får ni se! 😊

SMS-tumme. Foto: Tobias Lindqvist

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: