Är det bara jag som börjar tycka att det är lite tröttsamt med Corona och karantän?! Börjar det liksom inte bli lite uttjatat att sitta hemma och inte kunna åka någonstans?! Visst börjar det bli lite trist att  i princip inte kunna ha några sociala kontakter?

Okej, jag är lite sarkastisk. Det är klart att man ska följa de rekommendationer som myndigheterna kommer med, jag menar ingenting annat. Pandemin har tagit proportioner som förmodligen inte ens Folkhälsomyndigheten kunnat förutspå. Och i alla fall jag själv litar på att myndigheterna vet vad de pratar om.
Men nu är månaderna börjat ticka iväg och jag förstår verkligen att folk är less på att inte kunna gå ut, resa, handla, jobba eller umgås på det sätt man är van vid.

Sen ska det trots allt bli intressant att se hur mycket som återgår till vad vi kallar “normalt” när pandemin väl är över. Hur många företag kommer dra ner på antalet tjänsteresor får sin anställda till förmån för möten och kurser via Skype? Kommer vi i större utsträckning än tidigare gynna internethandeln istället för att besöka fysiska butiker? Kommer våra semester- och resevanor se annorlunda ut när vi nu tvingats att hitta alternativ till Thailandssemestern? 

Relaterade artiklar

Aftonbladet 1 2
Dagen 1 2
Dagens Nyheter 1 2 3 4 5 6 7
Svenska Dagbladet 1 2 3 4

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: