Det är få saker som får mig att gå igång på alla cylindrar på samma sätt som strulande teknik kan göra. Jag har inte särskilt hett temperament i normala fall, men när det kommer till teknik som inte fungerar som jag vill kan jag bli riktigt rosenrasande. För att inte tala om när man ska montera nyinköpta saker och bruksanvisningen “inte stämmer” eller är otydlig – eller om det av någon annan anledning inte går att montera som jag tänkt det.
Vet inte om det är frustration över att jag är relativt oteknisk och helt enkelt inte alltid vet vad jag ska göra när teknik strular. Jag har inga problem att hantera en fungerande dator, men när den krånglar vet jag inte alltid vad jag ska göra för att fixa det hela. Men det har hänt att saker “nästintill oförklarligt” gått sönder när det inte gått som jag velat. Långt ifrån alltid förstås, men det har ändå hänt. Får nog lov att ta ett allvarligt samtal med mig själv om det här; måste helt enkelt göra något åt mitt bristande tålamod… 🙄

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: