Nu vill jag bara se om jag förstått det hela rätt!

Statsministern är alltså ensam ansvarig för hela Sverige – och allt dåligt som händer är hans fel oavsett vilken regering som tagit besluten. Händer något bra – ja, då har han bara tur.

Tegnell är den som man skriver arga facebookbrev till om man vill klaga på hur pandemin sköts, för han har ensam bestämt allting gällande densamme. Speciellt hur nära alla ska stå varandra, hur man ska resa eller inte resa och skita i hygienen. (Ja, det inte statsministern bestämt, alltså).

Greta rår för att bensin- och dieselskatten är hög, för hon har är den som ensam satt sig och protesterat.

Elbilar är enorma miljöbovar, så dem kan man inte köpa.

Mainstreammedia ska man ABSOLUT INTE lita på och/eller ha som källa för sina åsikter, för då är man lurad. Förutom när de rapporterar om bilbränder, våldtäkter och vargar som stryker runt. Då är de nämligen helt okej att ha som källa.

Slutligen kan tydligen vaccinet döda oss och det är farligare med läkemedlet än själva viruset det togs fram för att bekämpa.

Har jag förstått det hela rätt nu?

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: