Ingredienser

vitt skivat bröd
mjuk vitlöksost, exempelvis Philadelphia
smör
svart kaviar
vällagrad hårdost

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Bred önskat antal brödskivor med smör.
  3. Bred över vitlöksost och täck med svart kaviar.
  4. Lägg 2-3 skivor vällagrad ost på varje smörgås.
  5. Gratinera mitt i ugnen cirka tio minuter eller smörgåsarna fått fin färg.
  6. Servera som förrätt.

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d