Det har varit mycket prat om PostNord och hur dåligt deras distribution av brev och paket har fungerat under senaste tiden. Jag vet inte om jag bara är lyckligt lottad, men jag har faktiskt inte haft några som helst problem med PostNords distribution. Med några ytterst enstaka undantag har den post jag väntat kommit fram som den ska. Dessutom både hel och ren.
Men är det något distributionsföretag som fungerar under all jäkla kritik, då är det ABC Express! Här, kära vänner, har vi ett företag som lever upp till PostNords dåliga renommé i dessa sanna bemärkelse! Trots att det är två vitt skilda företag.
I juni beställde jag varor via internet och bokade transport med ABC Express. Varornas värde är ungefär 3.500 kronor, för själva transporten betalade jag drygt 600 kronor. Vi pratar alltså ett totalt värde på över 4.000 kronor och enligt ABC Express’ hemsida lovar man leverans inom 7-12 dagar.
Tror ni paketet kommit fram efter bokningen i juni 2018? Nej, det har det inte! Jag har mejlat, jag har ringt till ABC Express. Det framstår helt enkelt enklare att prata med en sten, vägg, mur eller rentav Kim Jong-Un.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: