Det har varit mycket prat om PostNord och hur dåligt deras distribution av brev och paket har fungerat under senaste tiden. Jag vet inte om jag bara är lyckligt lottad, men jag har faktiskt inte haft några som helst problem med PostNords distribution. Med några ytterst enstaka undantag har den post jag väntat kommit fram som den ska. Dessutom både hel och ren.
Men är det något distributionsföretag som fungerar under all jäkla kritik, då är det ABC Express! Här, kära vänner, har vi ett företag som lever upp till PostNords dåliga renommé i dessa sanna bemärkelse! Trots att det är två vitt skilda företag.
I juni beställde jag varor via internet och bokade transport med ABC Express. Varornas värde är ungefär 3.500 kronor, för själva transporten betalade jag drygt 600 kronor. Vi pratar alltså ett totalt värde på över 4.000 kronor och enligt ABC Express’ hemsida lovar man leverans inom 7-12 dagar.
Tror ni paketet kommit fram efter bokningen i juni 2018? Nej, det har det inte! Jag har mejlat, jag har ringt till ABC Express. Det framstår helt enkelt enklare att prata med en sten, vägg, mur eller rentav Kim Jong-Un.

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: