Tå ja såk annons att ni sökte vinskspråkiga brästen, dänkte ja, joppet är mitt!! Ja har pra meriter sen titikare, nu ja räkna tom:

  1. Krundskola klass 1, 2, 3, 4, 5, 6 och halva suan.
  2. Konvirmerad.
  3. Joppet: ja ha inte joppat på syrka förut, men ja har varit me på kusinens pekravning.
  4. Ja är van att plattra vädret, så ja kan nog bredika pra.
  5. Ja är också jäveln på planda krokkar, så ja kan servera nattvarten.

Nu ja undra? Lönen, met mina meriter grävs en hök lön, ganse 40 000 kr/mån. Och sänstepil kräver ja. Sapp Aero, samma som syrkoherden har, ja dror nämliken på jämlikhet.
Ja har kått många gurser, nu ja räkna dom:

  1. Säljgurs halva feckan.
  2. ABF-gurs, lär dig spela kitarr för nupörjare.
  3. Kongurs. De va konsti gurs.
  4. Tatautpildning 
  5. Utpildning för olika porrmaskiner, så jak är tuktig på att porra om nåke ramlar ner så kan jak porra upp det igen.

Ja ser fram att vå åka på mer gurser helst till Nutbu, tär är pra trag med ristiprud och parnlickan. Ja tycka om liv på luckan. Hoppas no kan pestämma snappt, stämplingen tar snart slut. Dveka ej, nästa vecka har ja säkert nutt på kång! Kannse innepannty. Pehöver ja skriva nåt mer tror tu?

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: