Det är ibland liiiite svårt att hinna med fotokurs parallellt med jobba heltid. Men det är så förbaskat kul, så det får vara värt att slita på lite extra. Vi har ju fotografer i släkten, så vore väl fasen om inte även jag fick ett fotointresse.
Jag har liksom plockat godbitarna från mina tidigare släktingar. Först intresset för sjön och min utbildning till sjökapten – och nu det nyväckta fotointresset. Med en lång historia av sjömän och fotografer, så visst är kameran en självklar följeslagare.
Men jag har faktiskt lite svårt att hitta miljöer och modeller att öva foto på. Så jag tänkte faktiskt börja söka lite modeller och miljöer på det här sättet istället. För en billig peng, ställer jag upp och fotar ditt hem, din bil, dina barn – eller dig. Du får fotat vad du nu vill ha fotat – medan jag får övning inom fotokonsten.
Bokning kan ske via min hemsida, där det även går att hitta priser och portfolio. Kvalitén kanske inte blir som hos en proffsfotograf, men priset är också därefter. Så tveka inte att höra av dig om du behöver en billig fotograf! 😊

Personligt

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: