Mitt nyfunna fotointresse har gjort att jag köpt en ny leksak. Jag tänker då inte på kamerautrustningen som jag köpte för X antal tusenlappar för några månader sedan, utan på den ministudio som jag köpte för ett par veckor sedan.

Fråga mig inte varför, för jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska ha den till. Men ett köp blev det. Och attans vad kul det är att experimentera sig fram bland kamerans olika funktioner när man har olika bakgrunder liksom ett par spotlights att leka med!! 

Inte minst till fotokursen kommer jag garanterat ha nytta av ministudion, men förhoppningsvis även efter det. Förhoppningsvis kommer det inte bli som med andra prylar man köper, att studion står i nåt hörn och samlar damm utan att användas överhuvudtaget…

Personligt

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d