Nu är det så officiellt! Kompasskurs har flyttat, jag har flyttat över de allra flesta av de inlägg jag “vill ha med mig” från den förra plattformen. Och här kommer det första, nya inlägget. 😊 Det återstår fortfarande en del arbete att få med de inlägg jag vill ha kvar, men jag kommer ta det allteftersom. Precis som vid en vanlig flytt, är det först vid just en flytt som man inser hur mycket det är som ska flyttas.
Det är med en viss känsla av vemod jag överger den gamla adressen och mitt forna webhotell, där bloggen legat de senaste åren. Men jag har saknat vissa funktioner, framförallt funktionen att ha bra koll på de kommentarer som kommer på inläggen jag skriver. Jag har känt en viss frustration över att jag ibland missat kommentarer genom åren, kommentarerna är trots allt en stor del av bloggandet.

Nu har jag flyttat över till WordPress, ett verktyg som jag fått rekommenderat från flera håll. Det blir visserligen lite dyrare, men det får det vara värt. Nu har jag ägnat några dagar åt att lära känna mitt nya verktyg och jag inser att det finns många bra funktioner att bekanta mig med.
Om några dagar kommer allt förhoppningsvis vara i drift ordentligt och jag hoppas att ni som följt min blogg hänger med till min nya blogg!

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

2 kommentarer

  1. Hoppas det blir gott liv med WordPress. Det är ett himla bra verktyg när du vänjer dig vid det. Väkommen hem, eller vad ska man kalla det online?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: