50 g Kvarg
rivet skal av ½ citron
2 st äggvitor
½ dl strösocker
8 msk hallon
4 msk flagad mandel

Gör så här:
Blanda kvarg och citronskal. Vispa vitorna till ett fast skum. Tillsätt socker och fortsätt vispa någon minut. Vänd ner äggvitan i kvargen. Fördela i 4 portionsglas och låt stå i kyl cirka 1 tim. Garnera med hallon och flagad mandel vid servering. 

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: