INGREDIENSER

1 kg oskalade räkor
smör eller margarin
1 tsk curry
1-2 pressade vitlöksklyftor
1 krm cayennepeppar
2 msk tomatpuré
1 tsk soya
2 dl crème fraiche

GÖR SÅ HÄR:
  1. Skala räkorna
  2. Smält smöret i en kastrull, tillsätt curry, vitlök och peppar. Låt fräsa väldigt lätt någon minut, men tänk på att curry bränner lätt!
  3. Tillsätt övriga ingredienser och låt allt bli varmt.
  4. Servera med ris blandat med ärtor och dill, välkylt vitt vin samt rostat bröd med en god ost.

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: