Jag är en inbiten hårdrockare sedan många år tillbaka. Det började med att jag började lyssna på Metallica i tonåren, sedan har smaken breddats till Motörhead, Iron Maiden och AC/DC. På senare år har jag även fått upp ögonen för Rammstein. Och just Rammstein har det varit en dröm att få se live vid tillfälle, eftersom de är kända för att ha exceptionella shower på sina konserter. Vad jag förstått, måste de söka en lång rad specialtillstånd på varje ställe de spelar på för att alls kunna ha en konsert.

Så när jag lyckades komma över biljetter till deras konsert på Ullevi sommaren 2020, blev jag förstås överlycklig. Äntligen skulle jag få se gruppen som jag hört så mycket om och ständigt lyssnar på. Men så kom Corona och turnén sköts upp till 2021. Så jag hoppades att kunde bli en tripp till Göteborg i år istället för att gå på konsert. Men så för någon vecka sedan kom ett mejl att turnén skjuts upp ännu en gång, nu till 2022. Biljetterna gäller fortfarande, men det känns väldigt trist att få vänta ytterligare ett år.
Jaja, det är inte mycket att göra åt. Världsläget är ju som det är så här i pandemitider och det är bara att anpassa sig. Nu har jag något att se fram emot nästa sommar istället!

Passar även på att dela två av mina favoritlåtar med Rammstein! Kom ihåg att vrida upp volymen på max när ni lyssnar på låtarna!

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

1 kommentar

  1. Jag har också biljetter till The Hives, The Sounds och Mandi Diao deras gemensamma konsert, den har flyttats från juli till sept, vet inte alls vad man ska förvänta sig. Synd att det är framflyttat ett år till, men instämmer att Rammstein är bra =D

Kommentera

%d bloggare gillar detta: