Det är verkligen inte mycket som varit sig likt under 2020. För mig som pluggat under hösten, har det varit många föreläsningar som hållits elektroniskt även om en del av undervisningen också skett på plats i skolan.
Det har varit intensiva veckor innan terminsavslutningen och jag har ägnat nästan all vaken tid till att plugga. Igår var det terminsavslutning i form av poesiuppläsning följt av intag av lite skumpa innan klassen skingrades för jullovet. Plötsligt har all anspänning jag känt de sista veckorna släppt och jag njuter för fulla drag av att vara julledig.
Julfirande kommer bli lite avskalat om man jämför med ett pandemifritt år. Inga stora familjemiddagar, utan allt blir i lite mindre skala. Vi har i alla fall försökt lösa det så att ingen sitter ensam på julafton och tycks lyckas med det relativt bra. Nu är jag ledig i tre veckor (okej, jag har några uppgifter över jullovet, men inget betungande) och ska passa på att vila ordentligt.

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: