INGREDIENSER
cirka 400 gram lax
2 dl creme fraishe
140 gräddädelost
2-3 msk rivet citronskal
1-2 msk hackad persilja
1-2 msk hackad dillsmörsalt
peppar
citronpeppar

GÖR SÅ HÄR:
  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Smörj en ugnsfast form och lägg ut laxbitarna. Gör ett snitt i varje laxbit och krydda med salt och citronpeppar.
  3. Blanda creme fraishe, ost, citronskal, persilja och dill i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  4. Bred såsen över fisken och se även till att såsen når i ned i snitten i fiskbitarna.
  5. Grädda mitt i ugnen cirka 20 minuter, tills fisken är genomstekt.
  6. Servera med dillkokt potatis. 

Om författare

Jag har bloggat på olika sidor sedan tidigt 2000-tal och brinner för det skrivna ordet. Jag är utbildad sjökapten och författare och mina inlägg kretsar mycket kring min vardag och politik liksom mina stora passioner mat, resor, film och litteratur. Förutom min blogg, ägnar jag mig åt film och har vid det här laget haft roller i ett stort antal produktioner inom såväl reklam som serier och långfilmer.

Du kanske också gillar:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: